Uw boot laten keuren

Waarom moet je een boot laten keuren? Je laat een boot keuren omdat dit ofwel verplicht is, dan wel het verstandig is je boot te laten keuren bij de aan- of verkoop van een schip. In het geval een verzekering is het verplicht om verschillende eisen te voldoen. Hierbij kunt u denken aan de huiddikte bij een woon boot of schip.

“Tijdens mijn carrière heb ik mij volledig gespecialiseerd en ben ik uiterst uitgebreid gecertificeerd. Als erkende HISWA Expert neemt u met mij een gepassioneerde keuring expert in de arm”, aldus Hendrik Jan Musch.

Boot keuren altijd van belang

Bij een keuring lopen wij alle facetten van het schip na. Tijdens de bootkeuring worden alle facetten meegenomen die de huidige en toekomstige eigenaar willen achterhalen. Iedere bootkeuring is afhankelijk van een aantal zaken. Hierbij kunt u denken aan de mogelijkheden om het schip zowel in als uit het water te kunnen laten keuren.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bootkeuringen en aankoopkeuringen is iedere eigenaar en toekomstig eigenaar verzekerd van de beste onafhankelijke keuring.

Laat uw boot keuren door Jachtexpert.nl

Hendrik Jan Musch is een van de meest gerenommeerde experts

Voor meer informatie over het keuren van boten of een van onze andere diensten, bel geheel vrijblijvend via 0299 785 150.

Internationaal uw boot laten keuren?

Door het grote netwerk en uitstekende dienstverlening wordt Hendrik Jan Musch geregeld internationaal ingezet. Hierbij kunt u denken dat hij ingevlogen wordt in Dubai of in Hong Kong wordt ingevlogen. Hier loopt Hendrik Jan Musch dan samen met de cliënt het volledige schip na. Ook komt het voor dat men vanuit het buitenland een schip wilt bezichtigen in Nederland.

Waarom Hendrik Jan Musch uw boot moet keuren

Titels en certificaten van Hendrik Jan Musch:

HISWA Qualified Yacht Surveyor ®

HISWA Taxateur ®

EMCI Registered Yachtsurveyor ®

EMCI Registered Marinesurveyor ®

EMCI Taxateur ®

EMCI Maritime Mediator ®

International ADR certified mediator ®

Werkzaam voor Marcheck motordiagnostisch onderzoek & olie analyse

CE markering in overeenstemming met het ECB

Hiswa gecertificeerd Gaskeurmeester

Boot keuren volgens HISWA Experts

Deze informatie kunt u hier ook vinden. Hendrik Jan Musch is een erkend HISWA Expert (HISWA Qualified Yacht Surveyor). Wat is de staat van onderhoud? Zijn er (verborgen) gebreken en welke verbeteringen zijn noodzakelijk? Natuurlijk hoop je dat alles in orde is. Maar wil je graag zeker weten wat de staat van onderhoud is en of er geen (verborgen) gebreken zijn? Schakel dan een HISWA Expert in.

Je bootkeuring voorbereiden

Voordat een HISWA Expert je boot gaat keuren, is het handig om een paar voorzorgsmaatregelen te nemen.

  • Zorg ervoor dat je zelf bij de keuring bent. Een aankoopkeuring neemt vaak een halve tot hele dag in beslag. Bovendien kun je dan na afloop samen de resultaten meteen doornemen.
  • De boot moet goed toegankelijk zijn zodat de expert overal goed bij kan. Voor een volledige keuring is het van belang de boot droog te zetten.

Tarieven boot laten keuren

Omdat geen boot of jacht hetzelfde is en het een kwestie van maatwerk is, hanteren wij geen prijslijst. Hier kunt u onze tarieven vinden. De tarieven zijn op de tijd gebaseerd die wij nodig hebben voor de betreffende bootkeuring. Mocht u het e.e.a. willen combineren dan bieden wij de mogelijkheid om deze tarieven aan te passen. Bent u benieuwd wat uw bootkeuring zal gaan kosten?

Neem dan vrijblijvend contact op met Hendrik Jan Musch via 06 1284 2369.

Welke onderdelen lopen wij na bij een bootkeuring?

Onderwaterschip

Bij het onderwaterschip kunnen wij vochtmetingen / osmose-onderzoek verrichten op een polyester schip. Het is dan van belang dat het schip uit het water is. Bij een stalen of aluminium schip kunnen wij huiddiktemetingen doen. Het kiel of zwaard zal worden beoordeeld alsmede het roer, de schroefas of saildrive.

Alles gelezen op deze pagina over bootkeuringen?

Dan is het nu tijd voor een eerste kennismaking met Jachtexpert.nl

Voor meer informatie over het keuren van boten of een van onze andere diensten, bel geheel vrijblijvend via 0299 785 150.