Boot taxeren door de Jachtexpert.nl

Om een boot te taxeren is het van belang tot in detail te weten welk onderdeel waarvoor is. Als Jachtexpert staat hij bekend om zijn scherpe blik en onafhankelijkheid. Als enige in Nederland kan hij ook zelf olie analyses doen. Al jaren is hij HISWA en EMCI gecertificeerd. Wilt u een waardetaxatie of een schadetaxatie laten uitvoeren? Voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen belt u met 0299-785150.

Boot taxeren, altijd goed om te doen

De heer Musch zet zich al jaren in voor de maritieme sector. Zijn passie is het verrichten van keuringen aan boten en jachten, nationaal en internationaal. Tijdens de taxaties van scheepsexpert Hendrik Jan, is het mogelijk om mee te lopen.. Als aanstaande jachteigenaar krijgt u zo een perfect inzicht in uw toekomstige jacht.

Wilt u uw boot taxeren om zo een verkoopprijs vast te stellen? Daarvoor bent u bij de Jachtexpert ook aan het juiste adres. Hij is in staat om een accurate prijs vast te stellen. Zo weet u of u niet teveel of te weinig zal vragen. Beide gevallen kunnen negatief zijn. Een te hoge verkoopprijs kan kopers afschrikken en een te lage verkoopprijs kan zomaar een hoop schelen.

Alle taxaties zijn bruikbaar voor de verzekering. Of het gaat om een schade vaststellen of de waarde voor de verzekering vaststellen, met een taxatierapport van de Jachtexpert bent u verzekerd van een goed onafhankelijk taxatierapport.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij de scheepsexpert terecht:

Onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u ook vakkundig in bij:

Tarieven

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Hieronder een overzicht van zijn certificeringen aantreffen.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.