Bootkeuring België doet u bij dé Jachtexpert

Bent u voornemens een zeiljacht of een motorjacht te kopen in België, laat dan een bootkeuring België uitvoeren. Ingenieur Hendrik Jan Musch is een jachtexpert met jarenlange ervaring. In zijn vakgebied is heeft hij de beste papieren. Naast zijn bewezen kennis omtrent motoren heeft hij alle certificeringen van HISWA en EMCI behaald. De heer Musch werkt internationaal en is volledig ingesteld op het reizen naar ligplaatsen over de gehele wereld. Bel nu voor om een afspraak te maken met de Jachtexpert op +31 299 785150.

Bootkeuring België voor zorgeloos vaarplezier

Een bootkeuring laat u uitvoeren omdat u wilt weten of uw droomjacht wel voldoet aan alle eisen. U moet zich toch niet voorstellen om achteraf tegen zaken aan te lopen waar u vooraf van op de hoogte had kunnen zijn. De heer Musch is in staat om de beste bootkeuring België uit te voeren. Daarnaast is hij als enige in staat om olie analyses uit te voeren. Hiermee is het mogelijk om de motor-kwaliteit van binnenuit te meten.

Uw jacht schaft u aan voor jaren

Met een bootkeuring België door de heer Musch bent u ervan verzekerd dat u een volledig onafhankelijk expert in huis haalt. De heer Musch zal alle zaken in het keuringsrapport volledig neutraal en eerlijk noteren. Indien gewenst is het mogelijk om bij de bootkeuring aanwezig te zijn. Hierdoor bent u direct volledig op de hoogte. Uiteraard volgt er een compleet schriftelijk rapport. De investering van een keuringsrapport is altijd een investering in kennis over uw jacht.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij de Jachtexpert terecht:

Onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u ook vakkundig in bij:

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.