Bootkeuring Friesland door dé Jachtexpert

Ingenieur H.J. Musch heeft de meest uitgebreide portfolio certificaten en is HISWA en EMCI gecertificeerd. Voor een bootkeuring Friesland belt u direct met de heer Musch van Jachtexpert via 0299-785150.

Voor iedere bootkeuring Friesland

De heer Musch werkt van Friesland tot Dubai. Hij is een expert in pleziervaartuigen keuren. Naast dat hij HISWA gecertificeerd is hij ook EMCI gecertificeerd. Hier kunt meer lezen over de verschillende certificaten.

Onder yacht surveyor wordt de heer Musch met enige regelmaat uitgenodigd door internationale klanten om hen bij te staan in de aankoop van hun schip. Naast dat hij geregeld een bootkeuring Friesland doet, werkt hij internationaal. Het grootste deel van de markt ligt echter in Friesland en de rest van Nederland.

Omdat een boot keuring maatwerk is, hanteren wij geen vaste prijslijst. Hier kunt u wel informatie ten aanzien van onze tarieven vinden.

Is haast geboden?

Omdat wij al jarenlange ervaring hebben met bootkeuringen in Friesland weten wij dat er in veel gevallen enige urgentie is. Wij stellen ons daarom graag servicegericht op. Voor de bootkeuring zelf, nemen wij wel de tijd zodat geen detail wordt gemist. Dit is immers wat u mag verwachten van dé Jachtexpert. Op locatie kunt u alvast inzage krijgen in het rapport waarna wij hem bij ons op kantoor verder uitwerken. U kunt bij de gehele bootkeuring aanwezig zijn.

Ook voor schade taxatie door een onafhankelijk expert kunt u bij de Jachtexpert terecht. Alle rapporten worden opgesteld zodat ze voor iedere verzekering geaccepteerd zijn.

8 Voordelen bootkeuring via  Jachtexpert.nl

  1. Wij kunnen snel schakelen
  2. Heel flexibel, op verzoek reizen we mee naar het buitenland
  3. Direct contact met de Jachtexpert
  4. Transparant, indien gewenst kunt u bij de gehele bootkeuring aanwezig zijn
  5. Expertise, aantoonbaar meest gecertificeerd
  6. In staat zelfstandig olieanalyses uit te voeren (uniek in Nederland)
  7. Uitgebreide rapportage
  8. HISWA gecertificeerd

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.