Een bootkeuring is essentieel bij een belangrijke aankoop

Wilt u een motorjacht of een prachtig zeiljacht aankopen? Met een bootkeuring door ingenieur Hendrik Jan Musch van Jachtexpert bent u verzekerd van het beste onafhankelijk expertise rapport. Alle benodigde certificeringen en het HISWA certificaat zijn in het bezit van Jachtexpert. Bel direct met 0299-785150 om een afspraak te plannen.

Wat is een bootkeuring?

Omdat de boot in kwestie op zowel het land als in het water kan liggen zijn er verschillende soorten bootkeuringen. Voor een bootkeuring waarbij het jacht op het land ligt, kan het onderwaterschip volledig worden gekeurd. Wanneer het jacht in het water ligt is niet mogelijk het onderwaterschip te keuren. Voor meer informatie over de verschillende bootkeuringen die de Jachtexpert heeft kunt u hier kijken.

Jarenlange ervaring

De heer Musch is het bootleven en techniek met de paplepel ingegoten. Door zijn interesse in motortechniek is hij 20 jaar lang leraar geweest in dit specialisme. Na jaren actief te zijn geweest heeft hij lang geleden de stap gezet om de beste bootkeuring uit te voeren. Inmiddels is hij de best gecertificeerde jachtexpert in Nederland. Wilt u meer weten over alle certificaten? Lees hier meer over de uitgebreide certificeringen.

Tarieven bootkeuring

Omdat geen boot of jacht hetzelfde is en het veelal een kwestie van maatwerk is, hanteren wij geen prijslijst. Hier kunt u onze tarieven vinden. De tarieven zijn op de tijd gebaseerd die wij nodig hebben voor de betreffende bootkeuring. Mocht u het e.e.a. willen combineren dan bieden wij de mogelijkheid om deze tarieven aan te passen.

Wilt u nu al meer weten over onze tarieven of direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring? Bel dan gerust met 0299-785150.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij de Jachtexpert terecht:

Hendrik Jan Musch staat booteigenaren, kopende booteigenaren en verzekeringsmaatschappijen bij met:

  • Bouwbegeleiding voor jachten en schepen
  • Refit en verbouwbegeleiding
  • Huiddiktemetingen en vlakkeuringen
  • Gaskeuringen
  • Schadetaxatie
  • Waardetaxatie
  • Maritieme Mediation

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.