Bouw en aankoopbegeleiding boot voor Gemeente Stichtse Vecht

De nieuwe boot voor Gemeente Stichtse Vecht, waarmee de gemeente haar controletaken met betrekking tot bouw en woningtoezicht uitvoert, is opgeleverd in nauwe samenwerking met Jachtexpert.nl.

Prettige samenwerking partijen

Jachtexpert Hendrik Jan Musch is als consulent en bouwbegeleider intensief bij het project betrokken geweest. Vanaf het opstellen van het pakket van eisen tot aan de oplevering en  keuring. De bouw en aankoopbegeleiding verliep in goede samenwerking tussen de gemeente Stichtse Vecht, de firma Stormer die de boot ontwikkeld en gebouwd heeft en Jachtexpert Hendrik Jan Musch als bouwbegeleider.

Over de boot

Stormer 65 Electrisch voor Gemeente Stichtse VechtDe mooie aluminium Stormer 65 vaart geheel elektrisch en voldoet daarmee aan de modernste eisen, m.b.t. de uitstoot en duurzaamheid.

Ook de proefvaart en duurtest van de boot liet niets te wensen over. De vaareigenschappen van de boot zijn goed en ook de capaciteit van de accu`s zorgen ervoor dat men een hele dag kan varen zonder tussendoor op te laden.

Wij wensen de gebruikers dan ook een goede vaart.

Diensten Jachtexpert.nl

Naast een compleet traject voor bouw- en aankoopbegeleiding, kunt u bij Jachtexpert ook terecht voor elke bootkeuringaankoopkeuring en boot taxaties

WIlt u ook een bouw en aankoopbegeleiding door Jachtexpert.nl? Bel direct voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@jachtexpert.nl