HISWA Expert Hendrik Jan Musch wereldwijd één van de beste!

Ing. Hendrik Jan Musch is nationaal en internationaal een HISWA expert die alle mogelijke certificeringen heeft behaald. Als echte jachtexpert is hij aangesloten bij de HISWA vereniging, alsmede EMCI en hij Lid van de Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche NVMV. Naast het feit dat hij alle olie analyses in Nederland uitvoert, behoort het tot de mogelijkheden om bij een bootkeuring aanwezig te zijn.

Een HISWA expert uit liefde voor de maritieme sector

De heer Musch zet zich al jaren in voor de maritieme sector. Zijn passie is het verrichten van keuringen aan boten en jachten, nationaal en internationaal. Hij heeft alle mogelijke certificeringen behaald en staat bekend om zijn scherpe blik.

Bent u op zoek naar een HISWA expert omdat u vragen heeft over uw pleziervaartuig of wilt u een keuring uit laten voeren? Hieronder kunt u vinden waarvoor u de Jachtexpert kunt inzetten.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij de Jachtexpert terecht:

Onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u ook vakkundig in bij:

Tarieven HISWA expert

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Mocht u nog niet zijn overtuigd van de kwaliteit en het vakmanschap van de heer Musch, kunt u hieronder een overzicht van zijn certificeringen aantreffen.

Titels en certificaten van ing. Hendrik Jan Musch

HISWA Qualified Yacht Surveyor ®

HISWA Taxateur ®

EMCI Registered Yachtsurveyor ®

EMCI Registered Marinesurveyor ®

EMCI Taxateur ®

EMCI Maritime Mediator ®

International ADR certified mediator ®

Werkzaam voor Marcheck motordiagnostisch onderzoek & olie analyse

CE markering in overeenstemming met het ECB

Hiswa gecertificeerd Gaskeurmeester

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.