Jacht makelaar nodig? Eerst een keuring door een expert

Voordat u een jacht makelaar in de hand neemt, is het verstandig om een taxatierapport of een bootkeuring te laten opstellen. Ing. Hendrik Jan Musch is een onafhankelijk jachtexpert. Als enige in Nederland kan hij ook zelf olie analyses uitvoeren en zo de de interne staat van een scheepsmotor beoordelen. Al jaren is hij HISWA en EMCI gecertificeerd. Bel direct voor meer informatie of om een afspraak te plannen met 0299-785150.

“De bootkeuring voordat ik naar een jachtmakelaar ging was heel interessant. Je staat sterk voor verborgen gebreken en bent goed op de hoogte van de waarde van je schip.’’

Diensten van de Jachtexpert

De heer Musch zet zich al jaren in voor de maritieme sector. Zijn passie is het verrichten van keuringen aan boten en jachten, nationaal en internationaal. Tijdens de waardebepaling van de heer Musch, is het mogelijk om mee te lopen. Doordat u aanwezig bent bij de waardebepaling is het heel inzichtelijk hoe de waarde tot stand komt. Zodoende heeft u genoeg munitie wanneer met een jacht makelaar om de tafel gaat.

Bent u op zoek naar een jacht makelaar omdat u vragen heeft over uw pleziervaartuig of over de waardebepaling alvorens u naar een jacht makelaar gaat? Wij staan u graag te woord.

Jacht makelaar inschakelen

De heer Musch zal u niet adviseren over welke jachtmakelaar u moet inzetten. Met een bootkeuring bent u goed op de hoogte van de staat van schip. Zodoende bent u er ook van verzekerd dat u uw schip in de juiste staat verkoopt en dat er geen verborgen gebreken zullen zijn. De heer Musch wordt wereldwijd ingezet voor bootkeuringen en staat nieuwe booteigenaren bij tijdens het aankopen. Tijdens de aankoop of verkoop is het handig om een Jachtexpert in de hand te nemen. Zodoende bent u van alle informatie goed op te hoogte.

Tarieven

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Mocht u nog niet zijn overtuigd van de kwaliteit en het vakmanschap van de heer Musch, kunt u hieronder een overzicht van zijn certificeringen aantreffen.

Titels en certificaten van ing. Hendrik Jan Musch

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.