Aankoopkeuring

Om zeker te weten dat de aanprijzingen van uw nieuwe aankoop op waarheid berusten, is het verstandig om een scheepsexpert in te schakelen. Hendrik Jan Musch is de expert op het gebied van aankoopkeuringen.

In overleg voert Hendrik Jan Musch een passende aankoopkeuring uit, die u de zekerheid geeft dat de voorgenomen aankoop voor u ook daadwerkelijk de juiste is.

Jachtexpert heeft 6 verschillende aankoopkeuringen.

Hendrik Jan Musch van Jachtexpert.nl Bootkeuringen HISWA gecertificeerd
Compleet zeker met deze aankoopkeuring

De complete aankoopkeuring

Dit is een zeer uitgebreide aankoopkeuring, en beoordeelt alles wat er aan een boot maar te beoordelen valt. Indien u dit wenst neemt Hendrik Jan Musch ook de inwendige staat van de motor mee, onder andere door middel van een smeerolieanalyse. Met deze keuring kiest u voor zekerheid!

Een goed beeld van het uiterlijk van het schip

De keuring van een jacht op het land

Dit is de complete aankoop keuring, met uitzondering van een proefvaart en de motorkeuring. Het voordeel is dat het onderwaterschip kan worden beoordeeld. Deze bootkeuring kan gecombineerd worden met een smeerolie analyse, huiddiktemeting of osmose onderzoek.

Een goed beeld van de technische staat van onderhoud

De keuring van een jacht in het water

Dit is de complete aankoop keuring, met uitzondering van het onderwaterschip, huiddiktemeting of osmose onderzoek.

Wel wordt hierbij de aandrijving en de besturing getest. Ook kan deze scheepskeuring worden gecombineerd met een testvaart.

Motor- en aandrijflijnkeuring, of een andere deelkeuring

Motorkeuring

Hierbij neemt Hendrik Jan Musch een specifiek onderdeel van het schip onder de loep. Deze keuring kan worden uitgebreid met een smeerolieanalyse.

Een eerste impressie van uw nieuwe boot?

Visuele eerste indruk

Deze eerste indruk kan eventueel worden gecombineerd met een testvaart, zodat u weet hoe het vaartuig zich op het water gedraagt.

Snel! In de meeste gevallen binnen 1 werkdag antwoord!

Digitale eerste indruk

Dit is een algemene indruk aan de hand van de digitale gegevens. Een zogenaamde ‘eerste indruk’. Dit is meestal binnen 1 dag na aanvraag te realiseren.

Advies nodig voor een aankoopkeuring?

Bel geheel vrijblijvend voor een telefonisch advies