Refit en verbouwbegeleiding

Als u merkt dat uw schip toe is aan groot onderhoud of een verbouwing om het up-to-date te maken, zal er het een en ander moeten worden geregeld.

U zult moeten bepalen wat er moet worden gedaan, en wie de werkzaamheden gaat uitvoeren. U zult prijzen moeten afspreken. U zult ervoor moeten zorgen dat de opdracht z├│ volledig wordt omschreven dat u na afloop geen onenigheid krijgt. En als de werkzaamheden eenmaal worden uitgevoerd, zult u moeten controleren of deze wel naar wens verlopen.

Is uw boot of jacht toe aan een refit of verbouwing? Bel Jachtexpert voor de beste Bouw- en refitbegeleiding
Refit of verbouwbegeleiding van uw boot of jacht door jachtexpert

Refit of verbouwing

Ook bij een refit of een verbouwing van uw jacht is begeleiding door een jachtexpert met kennis van zaken aan te raden. Vanwege de optimale samenwerking die bij deze werkzaamheden zijn vereist, biedt Hendrik Jan Musch aan om u eerst kennis te laten maken met hem, zijn werkwijze en wat hij voor u kan betekenen. Dit ori├źntatiegesprek van maximaal 2 uur is op kosten van Hendrik Jan, en wordt dus niet in rekening gebracht. Dat geldt ook wanneer u besluit af te zien van verdere samenwerking.

Direct persoonlijk advies bij Refit of verbouwbegeleiding

Samen met Jachtexpert.nl bent u zeker van een geslaagd project!

Net als bij de bouw van een nieuw schip, komt er bij refit of verbouwbegeleiding best veel kijken. Jachtexpert is graag uw professional aan uw zijde.