Motorkeuring en olie-analyse

Wanneer u een boot of een jacht aanschaft, wilt u natuurlijk weten hoe het is gesteld met de aandrijflijn. Maar ook als het vaartuig al langer in uw bezit is kan het nodig zijn om de aandrijving eens goed te laten beoordelen. Bijvoorbeeld omdat de garantietermijn afloopt.

Voor een dergelijke check bent u bij Hendrik Jan Musch aan het juiste adres. De motor door een onafhankelijk expert laten keuren geeft u de zekerheid dat er geen andere belangen meespelen dan alleen die van u.

Jachtexpert HJ Musch voert een olieanalyse uit
Motorkeuring door jachtexpert.nl

Aan de hand van de keuring wordt bepaald in wat voor staat de motor is. Moet de motor eventueel in zijn geheel worden vervangen, of is reparatie afdoende. Het keuringsrapport biedt bovendien een prettig houvast bij het maken van afspraken met het bedrijf dat de reparatie of vervanging gaat uitvoeren.

Indien u dat wenst kan Hendrik Jan het betreffende bedrijf inlichten over de noodzakelijke werkzaamheden, en erop toezien dat deze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Dat biedt u de garantie dat de aandrijving van uw schip veilig en betrouwbaar in orde wordt gemaakt, zonder dat er onnodig kosten worden gemaakt.

Motorolie-analyse

Een zinvol en belangrijk onderdeel van de motorkeuring is de Marcheck motorolie analyse. Deze olieanalyse biedt als voordeel dat er als het ware in de motor en/of de keerkoppeling kan worden gekeken zonder dat er ook maar iets hoeft te worden gedemonteerd. Dat scheelt tijd en geld!

Olieanalyse door Jachtexpert.nl