Maritieme Mediation dé oplossing voor uw geschil!

U hebt of stevent af op een conflict met iemand of een organisatie uit de maritieme industrie. U komt er niet uit en u wilt escalatie voorkomen. In plaats van het starten van een juridische procedure kunt u kiezen voor maritieme mediation.

Maritieme mediation is, kort gezegd, het gezamenlijk oplossen van een geschil met de hulp van een neutrale conflictbemiddelaar: de mediator. Vrijwel elk geschil heeft een oplossing die voor de betrokken partijen aanvaardbaar is. Vaak zien de partijen, doordat zij in het conflict verwikkeld zijn, die oplossing niet. Hulp van een mediator kan daarin verandering brengen.

Bij maritieme mediation bemiddelt Jachtexpert.nl als een onafhankelijke derde tussen partijen, die op inhoudsniveau eigen baas blijven in het conflict. De mediator helpt partijen om een aanvaardbare oplossing te vinden, door de communicatie tussen partijen weer op gang te brengen en hun andere invalshoeken te bieden bij het zoeken naar die oplossing.

Succesfactoren van Maritieme mediation:

  • is goedkoper dan Rechtzaak
  • kent een korte doorlooptijd
  • is besloten en vertrouwelijk

Maritieme mediation is zinvol als:

  • Partijen de wil hebben om samen hun tot een oplossing van hun geschil te komen
  • De deelnemers bevoegd zijn een vaststellingsovereenkomst aan te gaan

De uitkomst van maritieme mediation wordt bepaald door de partijen zelf die in het proces een actieve rol spelen. Er is ruimte voor eigen inbreng en creativiteit die gericht zijn op de belangen van de partijen. De oplossing zal bij de partijen een groter draagvlak hebben in vergelijking met een uitkomst van een juridische procedure. Een geslaagde mediation wordt gekenmerkt door een ‘win-win’ situatie met een hoge acceptatiegraad.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.