Scheepsexpert ing. Hendrik Jan Musch

Als scheepsexpert moet je tot in detail weten welk onderdeel waarvoor is. Als ingenieur is Hendrik Jan nooit gestopt met bijscholen. Als enige in Nederland kan hij ook zelf olie analyses uitvoeren. Al jaren is hij HISWA en EMCI gecertificeerd.

Scheepsexpert diensten

De heer Musch zet zich al jaren in voor de maritieme sector. Zijn passie is het verrichten van keuringen aan boten en jachten, nationaal en internationaal. Tijdens de keuringen van scheepsexpert Hendrik Jan, is het mogelijk om mee te lopen bij de keuring. Als aanstaande jachteigenaar krijgt u zo een perfect inzicht in uw toekomstige jacht.

Bent u op zoek naar een scheepsexpert omdat u vragen heeft over uw pleziervaartuig of wilt u een keuring uit laten voeren? Hieronder kunt u vinden waarvoor u de scheepsexpert kunt inzetten.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij de scheepsexpert terecht:

Onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u ook vakkundig in bij:

Tarieven scheepsexpert

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Mocht u nog niet zijn overtuigd van de kwaliteit en het vakmanschap van de heer Musch, kunt u hieronder een overzicht van zijn certificeringen aantreffen.

Titels en certificaten van ing. Hendrik Jan Musch

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.