Boot taxatie door de Jachtexpert

Voor een boot taxatie moet je tot in detail weten welk onderdeel waarvoor is. Als Jachtexpert staat hij bekend om zijn scherpe blik en onafhankelijkheid. Als enige in Nederland kan hij ook zelf olie analyses doen. Al jaren is hij HISWA en EMCI gecertificeerd. Wilt u een waardetaxatie of een schadetaxatie laten uitvoeren? Voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen belt u met 0299-785150.

Boot taxatie laten uitvoeren

De heer Musch zet zich al jaren in voor de maritieme sector. Zijn passie is het verrichten van keuringen aan boten en jachten, nationaal en internationaal. Tijdens de taxaties van scheepsexpert Hendrik Jan, is het mogelijk om mee te lopen.. Als aanstaande jachteigenaar krijgt u zo een perfect inzicht in uw toekomstige jacht.

Alle taxaties zijn bruikbaar voor de verzekering. Of het gaat om een schade vaststellen of de dagwaarde voor de verzekering vaststellen, met een taxatierapport van de Jachtexpert bent u verzekerd van een goed onafhankelijk taxatierapport.

Onderstaande bootkeuringen kunt u bij Jachtexpert terecht:

Onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u ook vakkundig in bij:

Tarieven

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Hieronder treft u een overzicht van de titels en certificering van Hendrik Jan Musch aan.

Neem contact op voor een waarde- of schadetaxatie van uw boot

Wilt u meer informatie over een waarde- of schadetaxatie van uw boot?

Bel geheel vrijblijvend met Jachtexpert.nl voor een waarde- of schadetaxatie van uw boot. Bel via 0299 785 150.