ing. Hendrik Jan Musch
Hendrik Jan Musch is de oprichter en expert van het bedrijf. Hij is een fanatiek watersporter, die de liefde voor water en boten met de paplepel kreeg ingegoten. Als kleine jongen was hij al veel op het water te vinden. De brede technische kennis die nodig is voor het vak van jachtexpert, heeft Hendrik Jan gedurende vele jaren opgebouwd. Hendrik Jan is gespecialiseerd in motoren en aandrijvingen, omdat hij naast de opleiding tot jachtexpert, 20 jaar als leraar motorvoertuig-techniek heeft gewerkt.

Erkend HISWA Qualified Yacht Surveyor
Een erkend HISWA Qualified Yacht Surveyor met jarenlange ervaring. Hij kan u terzijde staan bij keuringen, taxaties, specialistische onderzoeken, analyses, bouw en verbouw.

Wilt u er zeker van zijn dat u een schip in goede staat koopt, en niet voor verassingen komt te staan, dan is het tijd om een afspraak te maken met Hendrik Jan Musch. Bijvoorbeeld voor een gratis digitale eerste indruk.

Dus welke keuring u ook zoekt, Jachtexpert H.J. Musch is de juiste nautisch expert.

Hey! I am first heading line feel free to change me

I am promo text. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.