Bij iedere bootkeuring of aankoopkeuring geldt een maatwerk tarief. Ing. Hendrik Jan Musch hanteert een standaard uurtarief van € 115,- inclusief 21% btw.

Voor dit gunstige tarief neemt u een echte scheepsexpert in de hand. Zelf een fervent watersporter en voormalig leraar motorvoertuigentechniek. De liefde die hij heeft voor watersport vertaalt zich in zijn oog voor detail. Hij heeft enorm veel verstand van boten en motoren, de materialen, tuigages, installaties en vaareigenschappen.

“De heer Musch heeft mij in het buitenland bijgestaan bij mijn aankoopkeuring en de samenwerking is enorm soepel en prettig verlopen. Ik zou de heer Musch iedereen aanraden.”

Tarieven en kosten keuringsrapport boot

Het uitgebreide keuringsrapport voor uw boot of (zeil)jacht ontvangt u na onze bootkeuring. U bent van harte welkom om mee te lopen tijdens de gehele bootkeuring. Bij de aankoopkeuring is het mede afhankelijk tot de mogelijkheden om het schip in en uit het water te inspecteren. Een proefvaart is uiteraard enkel mogelijk wanneer het schip ook in het water gekeurd kan worden.

Wanneer u telefonisch contact opneemt kunnen wij vrijblijvend informeren over het keuringstarief van € 115,- inclusief btw. Het tarief voor de Marcheck olie-analyse is € 179,- inclusief btw.

Tijdens de keuring lopen wij onze gehele checklist bootkeuring af. Afhankelijk van het schip en de bijbehorende installaties en tuigages.

Wilt u weten wat de kosten voor een vlakdiktemeting of een los osmose onderzoek is? De heer Musch informeert u telefonisch vrijblijvend. U kunt hem bereiken op 0299-785150.