Voor een osmose onderzoek moet je tot in detail weten welk onderdeel waarvoor dient. Als Jachtexpert staat hij bekend om zijn scherpe blik en onafhankelijkheid. Als enige in Nederland kan hij ook zelf olie analyses doen. Al jaren is hij HISWA en EMCI gecertificeerd. Voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen belt u met 0299-785150.

Wat is osmose?

Osmose is een veelvoorkomend probleem dat zowel bij polyester schepen op leeftijd en nieuwe schepen voorkomt. Het is een proces waarbij water het polyester binnendringt. Eenmaal binnen gaat het water een chemische reactie aan met de zuren in het polyesterlaminaat. De lagen in het polyester worden uit elkaar gedrukt en zo ontstaan er blazen.

“De heer Musch heeft mij perfect geholpen bij het osmose onderzoek aan mijn zeiljacht. Kan de vakkundige blik iedereen aanbevelen.”

Het osmose onderzoek

Een gedegen onderzoek van het onderwaterschip is nodig om osmose te onderzoeken. Een deskundig uitgevoerde vochtmeting van het polyesterlaminaat geeft niet alleen uitsluitsel over de hoeveelheid water die het laminaat is binnengedrongen, maar ook over het risico van het ontstaan van osmose, of het al aanwezig zijn van dit fenomeen. Dit is van groot belang bij de aanschaf of de verkoop van een vaartuig. U zit immers niet op problemen achteraf te wachten!

Wilt u meer weten over wat er aan osmose kan worden gedaan na de vaststelling? Wij nodigen u uit om deze pagina van onze website te bekijken. Hier vind u meer informatie aangaande het osmose onderzoek en wat er voor behandeling mogelijk is.

Voor onderstaande keuringen kunt u bij Jachtexpert.nl terecht:

Bij onderstaande werkzaamheden staat de heer Musch u vakkundig bij:

Tarieven

Uiteraard kunt u onze tarieven transparant op onze website vinden. Wij nodigen u graag uit om de tarieven hier te bekijken. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen voor een bootkeuring of een van de andere diensten van de heer Musch, dan kunt u mailen naar info@dejachtexpert.nl of bel direct met +31 299 785150.

Hieronder treft u een overzicht van de titels en certificeringen van Hendrik Jan Musch.  

Wat is Osmose? Laat osmose onderzoek doen door jachtexpert.nl